Όροι χρήσης

 • Η Εταιρεία με διακριτό τίτλο Metal Fashion Accessories,Αφοι Καρασινετλή ΟΕ σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής πώλησης www.karasinetlis.gr.

  Διεύθυνση: ΒΙ.ΠΕ.Θ. ΣΙΝΔΟΥ ΟΤ 5Β

  Τηλέφωνο: 2310796703 & 2310523239

  E-mail: info@karasinetlis.gr

  Παρακαλούμε πριν από κάθε χρήση της ιστοσελίδας www.karasinetlis.gr συμβουλευτείτε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης και βεβαιωθείτε ότι τους έχετε κατανοήσει και ότι είστε απόλυτα σύμφωνοι με αυτούς ανεπιφύλακτα.

  Περιγραφή προϊόντων

  Υποχρέωση αλλά και κύρια φροντίδα μας είναι οι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα www.karasinetlis.gr και αφορούν την ποιότητα, την ποσότητα, τα κύρια χαρακτηριστικά και τις τιμές των προϊόντων να είναι απολύτως ακριβείς.

  Παρόλα αυτά στην οθόνη του υπολογιστή σας κάποια προϊόντα μπορεί να εμφανίζονται ελαφρώς διαφορετικά στο μέγεθος, χρώμα και υφή σε σχέση με την πραγματικότητα.

  Τιμές προϊόντων

  Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

  Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες, ενώ η www.karasinetlis.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός να τροποποιεί την περιγραφή και τις τιμές των προϊόντων της χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, δεσμεύεται όμως κατά την εκπλήρωση της παραγγελίας σας να αποστείλει τα προϊόντα που παραγγείλατε με τα χαρακτηριστικά και τις τιμές που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της κατά το χρόνο της παραγγελίας.

  Τρόποι πληρωμής

  Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

  Πληρωμή με κατάθεση ΕΝΤΟΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

  Κατάθεση/έμβασμα σε λογαριασμό της Επιχείρησης μας:

  Στοιχεία Τραπεζικού Λογαριασμού:
  ΑΦΟΙ Καρασινετλη ΟΕ

  AK Metal fashion accessories

  Iban GR24 0140 8470 8470 0200 2009 429

  BIC CRBAGRAA

  Alpha Bank

  Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης, θα πρέπει να μας ενημερώσετε γι’ αυτήν με e-mail στο www.karasinetlis.gr ή τηλεφωνικά στο 2310796703

  Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας θα γράψετε το Ονοματεπώνυμο και αιτιολογία εξόφληση τιμολογίου και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο.

  Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε δύο ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα. Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.

  2. Μετρητά στο φυσικό κατάστημα

  Εφόσον έχετε επιλέξει παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά στο ταμείο.

  3. Με αντικαταβολή:

  Εφόσον έχετε επιλέξει την παράδοση της παραγγελίας σας με αντικαταβολή πρέπει να καταβάλλετε την αντίστοιχη αξία των προϊόντων της παραγγελίας σας συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και αντικαταβολής κατά την παραλαβή τους από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις εμπορευμάτων εντός Ελλάδας.

  Αποστολή Προϊόντων

  Τα προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία ή courier κατόπιν συνεννόησης με εκπρόσωπό μας και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε. Συνοδεύονται πάντοτε από το αντίστοιχο τιμολόγιο.

  Επιπλέον υπάρχει η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας από την Εταιρεία μας ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΣΙΝΕΤΛΗ ΟΕ

  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας στο 2310796703

  Έξοδα αποστολής

  Όλα τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη ανάλογα τον τρόπο που θα επιλέξει να παραλάβει την παραγγελία του.

  Περιπτώσεις ανωτέρας βίας

  H εταιρεία Αφοι Καρασινετλη ΟΕ δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα αυτής ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών, μεταφοράς, παραγωγής, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των δύο μηνών, η παρούσα σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

  Τρόποι παραγγελίας

  Υπάρχουν τέσσερις τρόποι για να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας για την επιχείρησή σας.

  1. Online
  Προσθέστε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο «Καλάθι αγορών» και στη συνέχεια συμπληρώστε στη φόρμα παραγγελίας τα στοιχεία και τις προτιμήσεις σας.

  2. Τηλεφωνικά
  Καλέστε μας στο 2310796703 και πείτε μας τους κωδικούς και τα μεγέθη των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε. Η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας προσφέρεται μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 16:00

  3. Με e-mail
  Στείλτε μας email στο www.karasinetlis.gr αναφέροντας τους κωδικούς και τα μεγέθη των προϊόντων, καθώς και τα στοιχεία αποστολής και επικοινωνίας. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

  4. Με επίσκεψη στην βιοτεχνια μας
  Μπορείτε να έρθετε στην βιοτεχνια μας, ΒΙ.ΠΕ.Θ. ΣΙΝΔΟΥ ΟΤ 5Β , Θεσσαλονίκη σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας του καταστήματός, για να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας για την επιχείρησή σας. Φυσικά μπορείτε και να παραγγείλετε και με κάποιον από τους παραπάνω τρόπους και να επιλέξετε «Παραλαβή από το κατάστημα».

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από αργίες). Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Παρασκευή από τις 15:00 και μετά, θα περάσουν στο στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα.

  Ακύρωση παραγγελίας

  Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία. Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο www.karasinetlis.gr, η καλέστε μας στο 2310796703 και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

  Ελάχιστο όριο παραγγελίας

  Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΣΙΝΕΤΛΗ ΟΕ ορίζει το ελάχιστο όριο παραγγελίας στα 50 € χωρίς Φ.Π.Α.

  Πολιτική επιστροφών

  Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας και θέλετε να προβείτε σε επιστροφή προϊόντων, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας μόλις παραλάβετε τα προϊόντα.

  Διευκρινίζεται ότι, τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε μαζί με το τιμολόγιο. Θα πρέπει ακόμη να προηγηθεί επικοινωνία μέσω e-mail στο www.karasinetlis.gr ή να μας καλέσετε στο 2310796703 για να σας δοθούν οδηγίες και κωδικός επιστροφής.

  Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο το ανάλογο προϊόν που επιθυμείτε, το ποσό της αγοράς του συγκεκριμένου προϊόντος πιστώνεται στο λογαριασμό σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε.

  Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

  Ελαττωματικό προϊόν

  Στην απίθανη περίπτωση που λάβετε ένα ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΣΙΝΕΤΛΗ ΟΕ θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί με ένα ίδιο προϊόν χωρίς κανένα επί πλέον κόστος για σας. Θα πρέπει όμως να μας ενημερώσετε με e-mail στο info@karasinetlis.gr ή να μας καλέσετε στο 2310796703 για να σας δώσουμε οδηγίες για την επιστροφή του προϊόντος καθώς και κωδικό επιστροφής. Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΣΙΝΕΤΛΗ ΟΕ δεν διαθέτει πολιτική εγγύησης. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να συμβεί από φυσιολογική φθορά, κακή χρήση και καταστροφή μετα απο το άνοιγμα της συσκευασίας.

  Περιορισμοί ευθύνης

  Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του www.karasinetlis.gr υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας. Η συναλλαγή θα θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε μόνο μετά την αποστολή έγγραφης ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η εκτέλεση κάποιας παραγγελίας η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΣΙΝΕΤΛΗ ΟΕ έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει και να μην την εκπληρώσει, και σε περίπτωση που έχει ήδη εισπραχθεί το τίμημα, επιστρέφεται με κατάθεση στον Τραπεζικό σας λογαριασμό, εντός 15 ημερών.

  Σύνδεσμοι

  Οι σύνδεσμοι σε αυτόν τον χώρο, δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΣΙΝΕΤΛΗ ΟΕ και η Εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα, τις αλλαγές ή τον τρόπο ενημέρωσης από αυτές.

  Διαφημιστικά μηνύματα

  Η www.karasinetlis.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες της να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ. με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή τηλεφωνικά. Η www.karasinetlis.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία εφόσον οι χρήστες ζητήσουν την διακοπή της.

  Προσωπικά δεδομένα

  Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα.

  Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας.

  Ασφάλεια Συναλλαγών

  Η www.karasinetlis.gr προσφέρει ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης Secure Socket Layer (SSL), μια από τις πλέον αξιόπιστες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται παγκόσμια για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω Internet. Σε οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας ζητείται η εισαγωγή προσωπικών στοιχείων, η www.karasinetlis.gr χρησιμοποιεί την τεχνολογία SSL, ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να διακινούνται κρυπτογραφημένα στο διακομιστή μας.

  Για την είσοδο σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της www.karasinetlis.gr χρησιμοποιείτε δύο κωδικούς, τον Kωδικό Εισόδου (Διεύθυνση Email) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password), τα οποία λαμβάνετε μέσω e-mail από εμάς. Εάν έχετε ξεχάσει ή θέλετε να αλλάξετε τον κωδικό εισόδου ή τον κωδικό ασφαλείας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο  info@karasinetlis.gr  η να μας καλέσετε στο 2310796703 και ένας εκπρόσωπός μας θα σας δώσει εκ νέου κωδικό.

  Πνευματική ιδιοκτησία

  Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησία της ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΣΙΝΕΤΛΗ ΟΕ και προστατεύονται από την ελληνική και διεθνή νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της επιχείρησης.

  Εφαρμοστέο δίκαιο- Αρμοδιότητα Δικαστηρίων

  Η www.karasinetlis.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τούς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών της. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω www.karasinetlis.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Αποκλειστικά αρμόδια Δικαστήρια για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας και από τις συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται μέσω αυτής είναι τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

  Χρήση Cookies

  Το site του καταστήματος www.karasinetlis.gr χρησιμοποιεί cookies γιατί χωρίς αυτά θα ήταν αδύνατον να λειτουργήσουν κάποιες βασικές υπηρεσίες του.
  Η κατάσταση των παραγγελιών, οι πολλαπλές επιλογές των χρηστών , η αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι ή στην λίστα, η αναγνώριση και διευκόλυνση των συχνών χρηστών καθώς και η βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.
  Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα.

  Μάθετε περισσότερα για τα cookies στο www.cookiecentral.com

Μεταλλικα Διακοσμητικα & Εξαρτημάτα Ελληνικής Παραγωγής

 • Σχέση Ποιότητας-Τιμής
 • Οικολογικά Χρώματα
 • Βιολογικός Καθαρισμός
 • Γρήγορη Παράδοση
MENU
espa el